Sponsorrytter Tobias Thorning Jørgensen

Tobias er pararytter og deltager ved EM, VM, DM og Paralympics som en del af Danmarks paradressurlandshold. Senest har han vundet guld individuelt ved EM i Rotterdam 2019!

Sponsorrytter

Tobias Thorning Jørgensen

Tobias Thorning Jørgensen har i nogle år været tilknyttet Horseline som sponsorrytter. Han har netop vundet GULD ved EM i Rotterdam 2019 i grad 3, og han er på det danske para-landshold med kurs mod Paralympic Games i Tokyo i 2020.

Tobias begyndte at ride som 6-årig, hvor han hyggede sig lidt med sin 3’er pony derhjemme og red nogle små klubstævner. Han begyndte at springe som 8-årig og har sprunget til og med MB på distriktplan på Sorteper og Space Fighter.
Han måtte stoppe med at springe i foråret 2013, da hans ryg ikke kunne holde til det og hans balance var blevet for dårlig, så det gav god mening, da han i 2013 blev diagnosticeret med muskelsygdommen kognetiv myopati.
Han red sit første stævne som para-rytter på Broholm i 2013, hvor han vandt sølv på Space Fighter. I september 2013 deltog han i Nordisk Mesterskab på Sorte Per og vandt sølv.

I december 2014 fik Tobias hesten Bruunholms Caribien (i daglig tale kaldet Hilde) på hvem han startede med at ride på distriktsplan i klasser fra La2 – La5 og derefter debuterede i MB0 til 67,5%.

Det er siden blevet til flere vundne klasser, medaljer og placeringer fra NM og meget mere. Bl.a. har Tobias også vundet tre guldmedaljer ved NM i 2018, fik bronze i küren i sit første EM i 2017 – og helt sensationelt vandt Tobias 2 guldmedalje ved EM i Rotterdam 2019. Fokus er nu rettet mod næste OL i 2020…

.

Medaljer høstes på stribe

Tobias har først med Hilde (aka Bruunholms Caribien)høstet flere medaljer ved DM, NM mv. og senest har han vundet DM og EM med Jolene Hill…

Tobias med Hilde…

Tobias blev hædret under showet

ved World Cup Herning i 2017 for sine præstationer i paradressuren. I august 2019 har han været i Rotterdam til EM med landsholdet….

Tobias vandt guld i Belgien 2019

Tobias bruger disse produkter....

Tobias Thorning Jørgensen er via Horseline sponsoreret med produkter fra Effol/Effax, Stübben, euro-star, Equest by Hoelscher og Fleck piske.

Effol og Effax produkter

Effol og Effax dækker over en meget bred vifte af plejeprodukter til hest, rytter, tekstiler, læder osv.

Fleck piskene

– ligger let og velbalanceret i hånden. Find info om Fleckpiskene her.

Equest by Hölscher

Underlag, grime, skridttæpper, gamancher mm – får Tobias fra EQuest by Hölscher, et stærkt tysk brand, som Horseline forhandler i Danmark.