Horseline er et danskejet grossistfirma med salg af udstyr og plejemidler til hestebranchen, drevet af professionelle hestefolk. Hos Horseline har vi stor faglig indsigt i ridning og avl på alle niveauer.

Vi har selv heste…  

Og tester alt af. Produkterne skal være i top!  

Vi går ikke på kompromis

Alle vores brands er produceret under europæiske standarder, både med hensyn til miljøkrav og kvaliteten. Det betyder f.eks. også at piske, underlag, sadler og meget mere kan specialfremstilles efter DINE ønsker og leveres med kort varsel.

Alle brands er nøje udvalgt

Hos Horseline har vi stor faglig indsigt indenfor avl og sport på alle niveauer. Horseline drives af Jane og Erik Bech Jensen som har avlet heste i 40 år og begge er aktive ryttere. Jane er ligeledes eksteriørdommer i Dansk Varmblod, og har et stort netværk i den professionelle hesteverden i Danmark og udlandet.

Vores agenturer er nøje udvalgt ud fra at kvalitet, funktionalitet og komfort er helt i top. Alle producenterne leverer innovative produkter med mulighed for individuelle løsninger, der gør dem til anerkendte leverandører. Agenturerne supplerer hinanden optimalt, hvilket gør at Horseline kan tilbyde en bred vifte af stærke kvalitetsprodukter.

Følger du os på de sociale medier?

Se vores seneste Facebook post:

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

2 months ago

Horseline

Så dejligt med glade brugere ude i Hestedanmark 🥰🐎👏🏼

Tusind tak, @stald_night_and_day ❤️

💚 Effol 💛 og 🤎 Effax 🧡 har en imponerende vifte af vanvittig gode produkter til hesten, rideudstyret i alle slags materialer inkl. læderet, og det er høj, tysk og gennemtestet kvalitet.

💚 Ydermere kun naturlige ingredienser, uden doping og allergener.

📲 find info og inspiration på Horseline.dk

#effol_effax
... See MoreSee Less

View on Facebook

Fagmesse for rideudstyrsforhandlere

Hvert år i januar afholder Horseline i samarbejde med et par andre grossistfirmaer en stor fagmesse, hvor hele landets rideudstyrsbutikker er inviteret. Næste alle øvrige hesteudstyrsgrossister i Danmark har stand på denne fagmesse i den pågældende weekend, og der er flot opbakning fra hele branchen. Messen afholdes i Bogense på Fyn.

Brands, der alle har fokus på kvalitet og hestens velbefindende: