Effols serie til at vaske, rense og feks. imprægnere særlige tekstiler, læderridetøj, dækkener mv hedder Hey Sport. Hey Sport er både super effektivit og nænsomt ved materialerne, så brug disse produkter og behold dit ridetøj  og udstyret meget længere.

Hey Sport 

Vask, pleje og imprægering

Bliv set i mørket med refleks-spray

Sikkerhed bør altid være i fokus, når man har med heste at gøre. Hey Sport fører derfor også en reflekterende Lightflex spray som duer til ubehandlede tekstiler, læder, træ, plastik og metal. ISPO Award winner 2017/2018. Denne smarte spray gør det muligt selv at designe reflekterende motiver! Lightflex sprayen består af innovative og højreflekterende partikler, som lyser op og sikrer synlighed og beskyttelse i mørket til både hest og menneske. Vandfast og vejrbestandig, kan vaskes af.

 

Intelligent rengøring og pleje, sprays, hånd- og maskinvask…

Nu også et udvalg i fluorfri produkter! Dækkener, membraner (Goretex, Sympatex og Schoeller), mikrofiber, syntestiske fibre, naturlige fibre, imprægnering til flere slags materialer og en multi-purpose travel global wash til rejsen, små og store bøtter og flasker… Se mere nedenfor.

 

Hey Sport Impra FF Wash-In

Fluorfri imprægnering fra Hey Sport: Impra FF Wash-In er imprægnering der gør tekstiler vandafvisende og beskytter fibrene. Fluorfri vandsikring uden forringet ydeevne. Effektiv og nem at anvende i vaskemaskinen, bevarer farven og åndbarheden i tekstiler med membranfunktion. Vandsikrer tøjet.

Hey Sport Impra FF Spray

Fluorfri imprægnering Impra FF Spray fra Hey Sport er….Vandbaseret, både til tekstil og læder, uden nanoteknologi, aerosol, drivmidler og opløsningsmidler. Fås i 250 ml og 500 ml.

Hey Sport leather Impra FF

Fluorfri læderimprægnering fra Hey Sport er bionedbrydeligt og giver dit læder en vandafvisende overflade.

Hey Sport Tex Impra FF

Når tekstilerne – det kan være såvel festivalteltet som mange andre tekstiler til outdoor brug, så gør det med fluorfri Hey Sport Tex Impra FF.

Hey Sport Environment Profi sæt Tex Impra FF

Få sættet til rengøring og fluorfri imprægnering af dine outdoor tekstiler – et gode valg ift miljøet.

Hey Sport Rug Wash

 Rug Wash er specialvask til alle dækkener af bomuld og syntetiske tekstiler. Gier en dybdegående vask af dækkener og andre åndbare tekstiler uden af ødelægge funktionaliteten. Hey Sport Rug Wash renser det åndbare materiale uden af beskadige farven og neutraliserer på samme tid dårlig lugt. Fjerner pletter fra urin og skidt fuldstændigt. Egnet til hånd- og maskinvask.

 

Hey Sport Rug Impra

Rug Impra er flydende imprægnering til simpel vask. Pålidelig imprægnering af alle typer af hestedækkener. Gør tekstiler vand- og smudsafvisende uden at påvirke farven. Hey Sport Impra bevarer åndbarheden af dit dækken; egnet til maskin- og håndvask.

Hey Sport Tex Wash

Tex Wash er et særligt vaskemiddel til ridetøj med membranfunktion. Renser uden at ødelægge funktionaliteten, bevarer tøjets åndbarhed og den vind- og vandtætte funktion. Har en neutraliserende effekt på dårlig lugt, og tøjet forbliver dermed friskt i længere tid.

Hey Sport Micro Wash

Hey Sport Micro Wash er både til fleece og microfiber tøj såsom ridejakker, ridebukser, Schoeller-behandlet tøj, Softshell og elastan. Den er således fremstillet til sensitive fibre. Rengør forsigtigt alle tekstiler fremstillet af microfiber. Aktiverer strukturen påny og bevarer derfor pasformen! Bibeholder funktionaliteten, virker antistatisk og ligesom de foregående har den en neutraliserende effekt på lugte på grund af den specielle Deo.Effekt – så dit tekstil forbliver friskt i længere tid.

Hey Sport Safety Wash-in

Hey Sport Safety Wash-In er en desinficerende hygiejne vask, især beregnet til sportstøj fremstillet af syntetiske fibre. Danner en beskyttende og langvarig barriere mod bakterier og lugt. Sikrer en hygiejnisk vask ved at fjerne svampeangreb. Dræber bakterier selv ved kold vask og håndvask.

Hey Sport Foam Active Cleanser

Hey Sport Foam Active Cleanser er en renseskum til tekstiler. Rengør udstyr, der ikke egnet sig til maskinvask, eksempelvis ridehjelme, rygsække og støvler. Fjerner effektivt snavs og sved selv på områder, der er svære at komme til. Danner en langvarig barriere mod bakterier og lugt. Ideel at have med når man rejser og har begrænset plads. Skåndom mod tøj og hud.

Leather combi wash

Leather Combi Wash er Hey Sport’s specialvask til læder-tekstil kombinationer. Renser alle læder-tekstil kombinationer uden af beskadige farven. Beskytter funktionaliteten af materialemix, er blid mod sømme og sammenføjninger. Holder læderet blødt, bevarer formen og sikrer funktionaliteten.

Hey Sport Dun Vask

Hey Sport Down Wash er en specialvask til tekstiler med dun. Renser tekstiler med dun, bevarer deres funktion, holder dem lette og luftige og efterlader farven velbevaret. Plejer dunene så de ikke ødelægges. Opretholder dunenes naturlige voumen. Egnet til tøj, soveposer, puder og lign.

Hey Sport Merino Wash

Merino, angora, kashmir, silke – når det lækre uld eller silke skal vaskes skånsomt, så har du brug for Hey Sport’s Merino Wash. Renser nænsomt fibre af meget høj kvalitet og bevarer den fine struktur af alle naturlige fibre.

Hey Sport Impra Wash In

Impra Wash-In fra Hey Sport er imprægnering, der gør tekstiler med membraner vandafvisende samtidig med at fibrene beskyttes. Imprægnerer grundigt hver eneste fiber og bevarer åndbarheden af tekstiler med membranfunktion. Gør tekstiler meget resistente mod vand og smuds. Bevarer farven og gør hyppig vask til fortid. Velegnet til tøj af både naturlige og syntetiske fibrer. Miljøvenlig.

Hey Sport Tex Impra

Hey Sports Tex Impra er en vandafvisende spray til alle tekstiler. Pålidelig imprægnering og beskyttelse mod vand og smuds. Bevarer farven og åndbarheden af tekstiler med membranfunktion. Beskytter i al slags vejr. Ideel til anvendelse på slidte områder samt tøj af både naturlige og syntetiske fibre. Klar til brug når som helst.

Hey Sport Leather Impra

Leather Impra fra Hey Sport er en vandafvisende spray til læder og materialemix. Kraftig vand- og smudsafvisende spray med læderplejende effekt. Bevarer læderets åndbarhed og beskytter farven. Beskytter i al slags vejr og altid klar til brug. Stort set affaldsfri – beholderen tømmes med over 99%. Miljøvenlig og uden drivmidler. 360 gr. spraystyrke.

Hey Sport travel global wash

Ud at rejse?? Så er Hey Sport Travel Global Wash tuben optimal til hud, hår, tekstiler, porcelæn og service. Grundig, men skånsom. Med den naturlige rensende effekt fra sæbebær og milde overfladeaktive ingredienser kan Gloabl Wash bruges alle steder – i naturlige omgivelser og endda i saltvand. Uden farvestoffer og syntetisk fremstillet parfume. Ideel til når du rejser og har begrænset plads.

Skal du også prøve Hey Sports særlige pleje og rensemidler??

Så tjek et eller flere af dem ud- find vores forhandlerliste her – har de det ikke, så kan de bestille det hjem på få dage! De fleste produkter på flaske findes også i store dunke á 2,5 liter.

Er dækkenet alligevel for slidt?

Eller trænger du bare til et nyt dækken og feks. skridttæppe? Så tjek vores lækre prisbevidste mærke ud på rideudstyr, dækkener, grimer, sadelunderlag mm: EQuest By Hölscher.