Ridebeklædning fra hollandske euro-star equestrian er topbehageligt, fleksibelt, åndbart og uden irriterende sømme ved støvlekant mm…. Og så er det skarpt og sporty design! Hvorfor?? Fordi man har ansat en designer fra Nike til at formgive kollektionerne.

euro-star.

Teknisk og funktionelt ridetøj

T-shirts og poloer

Technical & stylish: Se eurostars kollektion af t-shirts og poloer her.

Ridebukser

Made to perform! Find de topbehagelige ridebukser fra euro-star – uden snærende sømme og i de årstidstilpassede materialer, der både er og føles sporty.

Veste og sweatere

For sporty equestrianism. Se veste og sweatere mm. fra euro-star her.

Stævne outfit

Stylish detailing – et upcoming brand i Danmark til når stævnetøjet skal være både lækkert, sporty og topkvalitet. Tjek det ud her eller i din rideudstyrsbutik.

Jakker og trøjer

Always be prepared – jackets and body warmers from euro-star equestrian. Varm, åndbar, og med membraner, der gør livet som sportsudøver meget mere behageligt – se mere her.

Mændenes beklædning

Vidste du, at euro-star feks fås med ekstra længde til både herre- og dameridebukser? Særligt de høje og langbenede mænd kan ikke undvære dette brand, når først de kender til det. Find info og fotos her.

Euro-stars ambassadører i sporten

Euro-star har både militaryrytteren Tim Price og dressurrytterne Coby & Marlies Van Baalen som sponsorryttere … se hvem deres øvrige sponsorryttere er her.

Easy rider

Euro-stars økonomimærke hedder Easy Rider. Se Easy Rider kollektionen her.

Brandet euro-star er grundlagt af en ægte pioner

Brandet euro-star, der blev grundlagt i 1959, reflekterer alle dets grundlægger, Hans Gotzens’ personlige karaktertræk.

Hans Gotzens var en pioneer, som aldrig stoppede med at udforske de hestemæssige horisonter i sin stræben efter nye materialer og øget funktionalitet i produktet. Passion og dedikation for hestesporten var hans helt særlige kendetegn.

Ved at følge hans vision har euro-star udviklet sig til et førende brand i ridebeklædning. Grundprincippet bag euro-stars kollektioner har altid været at mixe hest og rytter til et perfekt team.

Euro-star tøj med særlige membraner…

Euro-star Equestrians sports- og vinterkollektion er ofte fremstillet med schoeller-naturetec. Det er derfor ideelt til al slags vind og vejr. 

Andre af vore brands, der har fokus på kvalitet samt hestens og rytterens velbefindende: