Effols linie af hudpleje rummer både produkter til hestens mundvige, hudlotion, hudreparation, drageblods-filmplaster, hårrodsserum og en række produkter til rytteren og hestepasseren!

Effol Hudpleje.

Venskab skal plejes

NYHED – med mango

Effol har i 2019 lanceret en ny smagsvariant af den populære Maulbutter: nemlig med mango! Nogle heste er nemlig helt vilde med den milde mangosmag. Prøv den!

 

Effol Maul Butter med æblesmag

Gør din hests mund blød som smør med Maul Butter. Effol Maul Butter forbedrer din hests velbefindende og fremmer biddets glideevne, så det ligger godt i munden. Det øger hestens tilfredshed og dermed ridekvaliteten med op til 75%. Det kan også stimulere tyggeaktiviteten med op til 87,5%.

Maul Butter med banansmag

Effols Maul Butter med banansmag kommer ligesom den med æblesmag i tuber á 30 ml og 150 ml.

Drageblod-filmplaster

Dopingfri filmplaster med beskyttende film. Uden alkohol og derfor smertefrit sørger den innovative sammensætning for en udvendig, åndbar, elastisk hygiejnefilm, som beskytter såret mod miljøbakterier fra feks. snavs, urin og sved. Hudens regeneration og cellefornyelse kan foregår uforstyrret.

Effol hårrods-serum

Perfekt til slidt pels feks. fra dækkenet. Hjælper hår og hårrødder til at komme sig: Hårrodsserummet indeholder det virksomme birkeekstrakt, regenererer håret og stimulerer dets vækst. Ideel af anvende efter Effol Hudlotions. Effol Hårrods-serum fås i både 50 ml (afbilledet) og 500 ml. 

Effol Hudlotion til heste

Effols hudlotion er optimal mod kløe og ved skadedyrsangreb. Den virker beroligende og regenererende ved hjælp af næringsrige olier kombineret med panthenol. Kan dagligt påføres store flader – også forebyggende.

Effol skin balm

En af Effols top-sellers er Skin Balm – sårheling og hudreparation af alle hudtyper. Antiseptisk, dermatologisk testet plejecreme som danner en beskyttende film mod vira, bakterier og parasitter. Førsteklasses vitaminer fremmer sårhelingen, hvor zinkoxid danner en fugtregulerende beskyttelse. Fås i både 30 ml og 150 ml.

Effol håndcreme

Til de hårdtprøvede fingre og hænder på rytter og hestepasser! Mild og blødgørende med Jojobaolie.

Effol bodylotion

Effol har også en lækker bodylotion til rytteren eller hestepasseren. Pak feks en fin gave med bodylotion, læbepomade, kropsshampoo og håndcreme til en kær hesteven!

Effol læbepomade

Effols læbepomade er lige til at have i lommen og holder dine læber bløde og uden rifter.

Effol kropsshampoo

Effol sørger selvfølgelig også for at rytteren kan blive ren med den ph-neutrale Riders Shower Gel.

effol kids super clean

Skal de små også hygge med at vaske ponyen, så den shiner, så kan vi anbefale Kids Super Clean – find vores Kids tema her.

Effol Refresh gel

Effols refresh gel er en stærkt kølende gel, der fremmer regenerering og velbefindende hos hesten. Er også egnet til spændinger. Indeholder naturlige olier, er nem at dosere i den praktiske Flic-flac flaske, klæber ikke og er pels- og hudvenlige. Let at massere ind, og efterfølgende bandagering forlænger virkningen.

Dopingfri og uden allergener

Effols produkter er fremstillet af naturlige ingredienser og er helt uden dopingmidler og allergener. 

 

Effol og Effax

er ved at gå over til recycled emballage…

 

Det vil ske gradvist i løbet af det kommende år.

Skal trensen shines lidt ekstra til weekenden??

Brands, der har fokus på kvalitet samt hestens og rytterens velbefindende: