Effols hovplejeserie er uovertruffen. Den rummer adskillige størrelser og produkttyper, herunder hovolie, hovsalve, Huf Soft Cremen til genoprettelse af hoven samt børster og pensler.

Effol Hovpleje. 

Friendship needs care.

Uden hov, ingen hest.

Effol ved, at man kan have mange forskellige problemer med sine hestes hove. Man vil som regel både forebygge og pleje, og nogle gange er det nødvendigt med en plejekur til hestens hove med feks. Huf-Soft-Cremen, der nærmest kan udrette mirakler. Børnenes pony kan få sit helt eget med glimmer…

Find vores hovprodukter nedenfor.

 

Effol Vinter hovgel

Effol er opmærksom på sæsonens forskelle. Køb Vinter Hovgelen til det fugtige vinterhalvår. Indeholder olier der er afpasset med årstidens behov. De fås i 500 ml og 1000 ml.

 

Effol Sommer Hovgel

Sommerhalvårets udfordringer kan klares med Effols Sommer Hovgel. Indeholder olier, der kompenserer for manglende fugt i hoven. Særligt god til heste, der taber sko. Fremmer elasticiteten i hoven og styrker hovenes hornvæg. Absorberes hurtigt.

Effol Hoof Ointment

Denne Effol top-seller støtter den sunde vækst i hovene. En klassiker gennem mere end 110 år! Sund hovvækst med desinficerende virkning. Laurbær-thymol-kombinationen hjælper effektivt med at forebygge hovsygdomme. Vaseline danner en vand- og smudsafvisende film og beskytter mod ydre påvirkninger. Sort låg angiver at det er den, der fremmer den sorte farve i hovene.

Effol Huf-Soft-Creme

Effol Huf-Soft-Creme er den perfekte plejekur til hovene. Plejekomponenterne glycerin og hamamelis-ekstrakt giver fugt. Samtidig beskyttes hoven mod fugt fra omgivelserne. Dermed er Effols hoof-moisture-balance også ideel til vandområder. Vedvarende øges bæreevnen, selv ved stærkt belastede, hårde hovtyper.

Effol hovolie

Effols hovolie giver sund glans. Hovolien af lanolin og laurbærolie fremmer hovhornets elasticitet og gør selv en blød hov ekstremt stærk igen. Samtidig sørger thymol for en beroligende virkning på den beskyttede hov. Hovene bliver blanke og smudsafvisende.

Effol Frog-Vital

Til strålens genopbyggelse og beskyttelse. En helbredende kur specielt udviklet til sur stråle.

Effol hovbørster

Uden hove ingen hest! Pleje af din hests hove er ligeså vigtigt som den rette ridning.Børsterne er perfekte til at rengøre hoven med.

Effol pensel til hove

Undgå at du mister eller får en konstant snavset hovpensel med denne smarte hovpensel med holder fra Effol. Kan klikkes på dåserne.

Effol hovsalve i store bøtter

Effol produkterne fås som regel i flere størrelser – her vises en 1000 ml bøtte med hovsalve. Men de fås i både 2,5 l. , 5 l. og 10-liters spande!

Effol hovsalver i spandevis

Er der flere heste og ponyer i stalden, kan det være en fordel at købe stort ind. Effols Hovsalve fås i xx l. og koster i vejledende udsalgspris kr. xx,-.

Effol hovolie i dunk

Til det større hestehold kan det være en fordel at købe dunke af Effols olier og andre produkter. Forhør dig om størrelser og priser.

Hey Sport også i store bøtter

Skal der jævnligt vaskes dækkener, tøj og udstyr med membraner, imprægnering, læderbesætning mm – så tag et kig på Hey Sport produkterne, der både fås i små og store beholdere.

Star Hoof Shine Effol Kids

Effol har også øje for de søde og velegnede børneprodukter, så her kan du få lidt tips til adventsgaver, julegaver, fødselsdagsgaver og

bare-fordi-vi-elsker-ponyer-gaver, mm…

 

Brands, der har fokus på kvalitet samt hestens og rytterens velbefindende: