Effax’ serier med læderrengøring, læderpleje og støvlepleje vil du ikke være foruden! Den utrolige Gamachen-Wunder er også et af hverdagens vidundere

Effax læder- produkter

Lad læderet leve længere

Effax læder-kombi + Beskyttelse!

Fjern genstridig og indtørret snavs med Effax Læder-Kombi+ Beskyttelsesformel, som er et stærkt rengøringsmiddel som spray og skum i en kraftig, fedtfattig sammensætning. Farvel til sved- og støvrester. Forhindrer via en en innovativ beskyttelsesformel at læderet angribes af skimmel og svamp. Fås i 500 ml. sprayflaske.

Effax glycerinsæbe

Læderpleje i et snuptag! Effax Glycerinsæbe rengør hurtigt, skånsomt og grundigt alle glatte lædertyper. Genstridigt snavs, støv og sved fjernes uden besvær. 300 ml. dåse med svamp.

Effax læder-creme-sæbe

Læderpleje i flik-flakflaske til at hænge op, og er nem at dosere. Rengør og plejer læderet hurtigt og nemt i én arbejdsgang uden brug af vand. 400 ml. flaske.

Effax Gamachen-wunder

Rengøring og pleje af plastprodukter, laklæder og gummioverflader som du aldrig troede muligt! Fjerner genstridig snavs og virker vedvarende smudsafvisende. Plejer overfladerne og giver dem lidt efter lidt deres dybe farve tilbage. Fås i 125 ml flaske til at tage med til stævne, og i 250 ml-sprayflaske.

Effax kan også støvlepleje og læderpleje

Effax Læderpleje rummer både en intensiv pleje-serum og en læderbalsam, som er populær i hele verden. 

Effax Støvlepleje er en særdeles effektiv plejeserie særligt målrettet dine ridestøvler. Effax Boot Polish, hurtig-læder-glans og læder-grib-stick er klare must-haves fra Effax.

Find læderpleje og støvlepleje nedenfor.

Firmaet bag Effol og Effax hedder Schweizer-Effax og er et meget stort tysk firma med et internationalt ry og meget høje standarder. Derfor er din hest sikret mod allergener, og produkterne er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser.

 

Effax læder-serum+

Intensivpleje lige til at sprøjte på. Effax Læder-serum+ gør alt læder smidigt og blødt takket være lanolin og avocadoolie. Det efterlader en fugtafvisende, skinnende overflade og en speciel duft. Fås i 500 ml. sprayflaske.

Effax læderbalsam

Effax’ læderbalsam er en bestseller i hele verden. Den forlænger læderets “levetid” væsentligt; giv dit læderrideudstyr den mest værdifulde pleje til lang holdbarhed. Er tilsat bivoks, så læderet bliver fugtafvisende, efterlades med en strålende glans og dens helt særlige duft. Dåser fås i 50 ml og 500 ml.

Effax læderbalsam i tube

Tuben er nem at tage med i stævneskabet eller groomingtasken: 150 ml. fylder ikke meget.

Effax læderbalsam i spand

Læderbalsam i 5 liter spand til den større stald. Et godt storkøbs-alternativ.

Effax Boot polish

Perfekt højglans til dine ridestøvler! Effax Boot Polish giver sorte læderridestævler sin skarpe glans igen. Takket være den snavs- og vandafvisende effekt er støvlerne altid rene og lette at polere op. Findes også som farveløs Boot Polish til alle andre støvlefarver. 75 ml. tube med svampefåføring – sort og farveløs variant.

Effax hurtig-læder-glans

Når det lige skal gøres i en håndevending! Effax’ hurtig-læder-glans giver nemt og hurtigt glans med den smarte svamp.r, sadler, grimer, tasker og lignende ser ud som nypolerede, når denne svamp har været over. Ideel til hverdag og stævnebrug. Dåse m ed svampepåføring.

Effax læder-grip-stick

Sid sikkert i sadlen! Effax læder-grip-stick giver læderet et godt greb uden at klistre. Nem og hurtig at påføre med den smarte twist-and-turn stick. 50 ml. stick lige til at tage med.

Effax læder-kit - en super gaveidé!

Alt i én gavekuffert!! En super gaveidé til jul, fødselsdag eller tak-for-hjælpen gave, fyldt med de effektive kvalitetsprodukter fra Effax.

Trænger ridebukserne også til rensning?

Vi kender det alle – ridebukserne har ikke helt den samme farve og måske tilmed nogle genstridige pletter… Men skal de være helt rene for snavs og have sin flotte originale farve tilbage, så prøv Hey Sports uovertrufne produkter til nænsom, men effektiv rensning og imprægnering af mange materialer her.